SCRISOARE DESCHISA CATRE TOTI CLIENTII Hofmann®

In ultima perioada au existat clienti care au solicitat clarificari referitoare la legaturile intre Hofmann® si Hofmann Megaplan din Austria. Dorim sa va informam ca Hofmann Megaplan nu este in nici un fel asociata cu grupul Snap-On, iar produsele comercializate de aceasta nu sunt echipamente Hofmann®. De asemenea este foarte important de precizat ca omologarile pe care Hofmann® le are cu majoritatea constructorilor de automobile nu sunt aplicabile pentru Hofmann Megaplan. Consideram oportuna aceasta clarificare pentru evitarea confuziilor pe piata.
Gama de echipamente Hofmann® este usor de identificat purtand logo-ul inregistrat international Hofmann® si folosind marcile inregistrate monty™ pentru masinile de dejantat, geodyna™ pentru masinile de echilibrat si brekon™ pentru standurile de franare.
Compania Hofmann a fost infiintata in anul 1931, iar la farsitul anilor ’90 Cemb SpA a achizitionat Divizia Industriala a companiei.in timp ce Divizia de Echipamente de Service Auto a fost preluata de grupul american Snap-On.. Dupa achizitionarea Diviziei Industriale, Cemb a considerat oportun sa lanseze propriile echipamente sub logo-ul Hofmann®. In urma procesului rezultat, Cemb a fost obligate sa isi promoveze echipamentele sub un logo distinct Hofmann Megaplan pentru a nu face confuzie cu originalul Hofmann®.. Echipamentele vandute sub brand-ul Hofmann Megaplan nu sunt produse de Hofmann®. Din informatiile actuale, masinile de echilibrat Hofmann Megaplan sunt produse de Cemb, masinile de dejantat Hofmann Megaplan sunt produse de Giuliano, iar standurile de directie Hofmann Megaplan sunt produse de Cemb.
.
In ultimii 75 de ani, Hofmann® a dobandit o excelenta reputatie pentru proiectarea si productia unor echipamente de inalta calitate. In domeniul echipamentelor de service, reputatia Hofmann continua numai prin brand-ul Hofmann®. Intrarea acestui prestigious brand Hofmann® in grupul Snap-On in 1997 a avut ca rezultat o crestere a investitiilor in proiectare si productie si in aparitia unor noi solutii inovatoare in domeniu. Hofmann® are o reputatie in crestere continua si are o istorie de netagaduit in satisfacerea celor mai exigente solicitari din domeniul echipamentelor de service auto.